HASAN KALYONCU

Ek Madde (ÖSYM Puanı İle) Yatay Geçiş Sonuçları

Yayın Tarihi: 10.09.2015

LinkedIn'de Paylaş
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ ÇİFT ANADAL, YAN DAL İLE KURUMLARARASI KREDİ TRANSFERİ  YAPILMASI ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİN EK MADDE 1 UYARINCA YATAY GEÇİŞ GEÇİŞ YOLUYLA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT HAKKI  KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

Asıl Olarak Kazanan Adayların kayıt işlemleri 16 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecektir.

Asıl kayıt hakkı kazananların kayda gelmemeleri durumunda, yedek kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıt için bilgilendirilirler.

Yedek Olarak Kazananların Kayıt Tarihleri: 17-18 Eylül 2015 Eksik belge ile kayıt işlemleri kesinlikle tamamlanmayacaktır.

Öğrenim Ücreti : DENİZBANK Gaziantep Ticari Şube IBAN NO TR 10 0013 4000 0054 5847 6000 01 HESAP NUMARASI 545-8476 hesaba yatırılacaktır.

Öğrenim ücretlerinde; Peşin ödemelerde %5 indirim yapılır.

Taksitli ödemeler sadece anlaşmalı banka kartlarına en fazla 9 eşit taksit olarak uygulanabilir.

Gerekli Belgeler:

1. Öğrenci Belgesi

2. Transkript ( Eğer Hazırlık okuduysanız hazırlık okuduğunuza ya da bitirdiğinize dair sertifika/ belge )

3. Ders İçerikleri ( Hazırlık okuyorsanız, Hazırlık okuduğunuza ya da bitirdiğinize dair belge )

4. ÖSYM sonuç belgesi ( hangi üniversiteyi kazandığınızı gösteren belge )

5. ÖSYM detaylı sonuç belgesi ( puanlarınızı gösteren belgedir )

6. Disiplin suçunuz olmadığına dair belge ( eğer transkriptte ya da öğrenci belgenizde yazıyorsa ayrıca belge vermenize gerek yoktur )

7. 6 Adet Fotoğraf

8. Nüfus cüzdanınızın fotokopisi ve adres beyanı ( ikametgah )

*** Yukarı yazan tüm belgeler güncel tarihli olmalıdır, belgeler teslim edilip ücretinizi ödediğinze dair Mali İşler ve Satın Alma Müdürlüğü'nden onay almanız gerekmektedir. "
DİKKAT: Ders içeriklerini ve transkriptinizi mutlaka kayıt esnasında teslim etmeniz gerekmektedir.
DİKKAT: Kayıt olduktan sonra Lise Diplomanızı geçiş yaptığınız ( kayıtlı olduğunuz ) üniversitenizden, üniversitemiz tarafından resmi yollarla talep edilecektir. Dosya işlemlerinizde bir sorun yaşanması durumunda tarafınıza bilgi verilir. Kendiniz üniversiteniz ile herhangi bir ilişik kesme işlemi yapmamalısınız.
Konu ile ilgili merak ettiğiniz sorularınızı kayit@hku.edu.tr mail adresine gönderebilirsiniz.
Yatay Geçişler Hakkında Bilgi için kayit@hku.edu.tr

EK MADDE -1 ( ÖSYM Puanları )  İle YATAY GEÇİŞ 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ KABUL LİSTESİ
 HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ
İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ